Isten hozta a Nokiplast honlapján!.

 

Már a 2005 évtől a GEALAN márkájú PVC nyilászárók gyártására szakosodott cég vagyunk. Megoldásokat keresünk és tervezünk az ügyfeleink igényeinek valamint a merész építészeti megoldások kielégítésére. Nálunk megtalálja a PVC nyilászárók teljes választékát: hőszigetelt üveges PVC ajtók és ablakok, lakóházak ajtajai, tolóajtók, emelő-toló ajtók (HST) valamint bukó-toló ajtók, különböző formában és méret típusban.. 

 

A cégünknek sikerült egy teljes és megbízható nyilászárórendszert kifejlesztenie, számtalan megoldással a használt profilok, színek, tartozékok és formák tekintetében, a merevítés horganyzott acéllal van megoldva. A végeredmény egy külakara szép, robusztus, időtálló könnyen beépíthető és könnyen használható végtermék. A cégünk piacon elért sikerei, egyaránt a legfontosabb vagyontárgyunknak, azaz a  munkatársainknak de nem utolsósorban modern gyártósorunknak is köszönhető. 

 

 

TERMÉKEK

 

A lakóházak ablakai, kültéri ajtajai valamint emelő-toló és bukó-toló ajtajai szállíthatóak S8000-S9000 moduláris rendszerekkel felszerelve. Az egységes rendszer-platformban egyesített közbelső és a záró tömítés előnyei.

 

További információ >
 

ÚJDONSÁGOK

 

Az olyan újítások mint a száraz statikus STV® üvegezés, az integrált IKD® intenzív szigetelés, a GECCO automata szellőztetőrendszer, az acrycolor színes profilok mind a GEALAN teljesítménye mellet tanúskodnak.

 

További információ >
 

REFERENCIAMUNKÁNK

 

Betekintést nyerhetnek az utóbbi években a cégünk által kivitelezett referencia munkáiba.

Legyen az egy kis lakóház, vagy egy nagy szálloda, mindig állunk rendelkezésükre a legújabb technológiákkal és inovációkkal.

 

 

További információ >
 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

Azon jövőbeli ügyfeleinknek, akik egy informatív árajánlatot szeretnének kapni PVC nyilászárókra, ajánljuk az alábbi ajánlatkérő nyomtatvány kitöltését.

 

 

 

További információ >

 

 

 

Az innovatív S 9000 kombinált rendszer

ZSENIÁLIS KOMBINÁCIÓ

 

Az S 9000 profilcsalád egy modern, sokoldalú rendszer ablakokhoz, ajtókhoz és emelő-toló ajtókhoz, választhatóan két, vagy három tömítési síkkal. A rendszer előnyei ...

 

 

 

További információk

 

 

 

 

 

 

 

GEALAN-LINEAR®
a tökéletes otthonért

 

A 74 mm-es szegmensben kifejlesztett új termék megfelel a profillal szemben a kialakítás, teljesítmény, gazdaságosság és sokoldalúság terén támasztott legmagasabb igényeknek. Ezzel a GEALAN-LINEAR® új mércét állít. Legyen szó új épületekről vagy felújításról, a GEALAN-LINEAR® lenyűgöz sokoldalúságával. 

 

 

További információk

 

 

 

 

A NYILÁSZÁRÓK SZERKEZETÉNEK LÉTFONTOSSÁGÚ ÚJÍTÁSAI

 

A nyilászárók műanyag profiljai által teljesítendő követelmények jelentősen megnőttek az utóbbi évek során: fokozott hőszigetelés, betörésvédelem, és hangszigetelés, fokozott stabilitás és kifinomult megjelenés. Csak az ezen igényeket kielégítő, modern nyilászáró rendszerek tudnak érvényesülni a piacon – azok felhasználóinál, ügyfeleinknél.

 

Az olyan újítások mint a száraz statikus STV® üvegezés, az integrált IKD® intenzív szigetelés, a GECCO automata szellőztetőrendszer, az acrycolor színes profilok mind a GEALAN teljesítménye mellet tanúskodnak. Ezek eredményeként a GEALAN profilrendszerek felhasználói  döntő erejű előnyökben részsülnek.